Hulp nodig bij het opzetten van uw publicatie of website? Of is het blad van uw vakgroep, vereniging of bedrijf toe aan een frisse blik? Lara analyseert, denkt mee en geeft praktische handvatten. Samen met u zet ze de grote lijnen neer en maakt ze de visie én bezieling van uw organisatie zichtbaar voor de lezer.

Elke publicatie of website begint met een goed concept. Lara denkt graag mee over de structuur, de onderwerpen en de stijl, met in het achterhoofd het 'grotere plaatje': wat zijn de verwachtingen van uw doelgroep, hoe vertalen we de missie van uw organisatie naar toegankelijke teksten, hoe is de samenwerking met uw andere communicatiemiddelen? En last but not least: hoe zorgen we er voor dat de lezer van uw medium niet alleen ziet, maar ook voelt wat uw organisatie of vakgroep beweegt?

U kunt Lara inschakelen voor een eenmalige brainstorm, voor meer structurele ondersteuning bij het opzetten of vernieuwen van uw publicatie / website, of voor een 'redactieslag'. Waar haar expertise ophoudt, kan ze u doorverwijzen naar andere mensen in haar netwerk, zoals tekstschrijvers met een andere specialisatie, project- en communicatieadviseurs, fotografen, vormgevers en websitebouwers.

Meer weten? Belt of mailt u dan gerust voor een vrijblijvende kennismaking.