WarmWit is de website van Lara Geeurickx.
Ze heeft ruim 15 jaar ervaring als journalist, redacteur, bladenmaker, inhoudelijk adviseur en content coördinator. Ze schrijft en bedenkt concepten voor (vak)bladen, websites en bedrijfspublicaties.

Ze voelt zich het meest thuis in de zorg, maar is met haar brede interesse ook inzetbaar voor andere vakgebieden.

Haar kracht: denken in 'grote lijnen', met gevoel voor de details die het verschil maken.

Haar missie: bezielde teksten op maat van de lezer.

Haar grootste voldoening: iemand woorden zien vinden tijdens een gesprek. En dan achteraf mogen horen: 'Wat je schrijft, is precies wat ik bedoel'.

ervaring
Lara werkt(e) onder andere voor:
Het Laatste Nieuws (interviews en reportages weekendmagazine / pagina Vrouw), De Persgroep (jaarverslagen), vakblad Kraamzorg (hoofdredactie), verenigingstijdschrift De Psychiater (eindredactie en coördinatie), Kraamtijd / Why's in de Kraamtijd (ontwikkeling eerste nummer), congressen Kraamcafé (inhoudelijke samenstelling), SMAK / Why's met kleintjes / Why's op school (interviews), ziekenhuis Gooi-Noord (huisartsenmagazine, personeelsbladen, sociaal jaarverslagen) / Tergooi (patiëntenmagazine InTergooi, patiëntenfolders, website), Matching Affairs (website), Maatschappelijk Ondernemers Groep brancheorganisatie voor Welzijn, Jeugdzorg en Kinderopvang (website).

anderen over Lara

"Lara heeft een bijzondere creatieve geest en werkt consciëntieus volgens opdracht. Lara denkt mee en geeft op een unieke wijze vorm aan communicatieprocessen die bijdragen aan het succes van de ondernemer. Als sparringpartner kent zij haar rol als geen ander en weet zij op een bescheiden manier mensen voor zich te winnen. Haar geschreven teksten zijn persoonlijk, warm en met inhoud maar ook 'to the point'. Ik ben onder de indruk van haar taalgevoeligheid. Lara is een voorbeeld voor velen in haar vakgebied." Huib van Santen, initiatiefnemer/directeur/matchmaker Matching Affairs.
"Lara is een uitstekend webredacteur en tekstschrijver die je snel en flexibel kunt inschakelen. Ze gaat zorgvuldig te werk, zoekt dingen nauwkeurig uit en stemt de inhoud zorgvuldig af met betrokkenen. Een opdracht aan Lara betekent letterlijk alles uit handen kunnen geven en altijd het gewenste eindresultaat krijgen." Lucielle Praktiek, communicatieadviseur Tergooi.
"Praten met Lara levert altijd concrete nieuwe plannen of mooie resultaten op. Haar houding is dusdanig open dat de woorden 'ja maar' niet eens in haar woordenboek lijken te staan. 'En als' geeft ruimte, speelsheid en inspiratie. Dat is terug te vinden in haar eigen teksten en in de teksten die ze redigeert. Door die grote openheid kan ze ook dusdanig verwoorden wat ze hoort, dat je als geïnterviewde bij teruglezen blij verrast wordt door je eigen woorden. 'Ja zó bedoelde ik het'. Speels en precies, inspirerend op grote lijnen en lettend op de details. Een bijzonder vruchtbare combinatie in één persoon." Myrte van Lonkhuijsen, voorzitter NVL, werkte 7 jaar met Lara samen als columnist en adviseur bij het vakblad Kraamzorg.